perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kahvakuulaa & Rakkaudella Raakakakkua


Huomenta! Lumi on peittänyt taas maan ja kevään odotus venyy- onneksi en ehtinyt viedä vielä suksia varastoon. Voi olla, että tässä vielä hiihdetään! 

Mutta kevättä odotellessa kutsun sinut viettämään hyvinvointipäivää "Kahvakuulaa ja Rakkaudella Raakakakkua" ensi viikonloppuna lauantaina 29.3 kello 10-13.30 Kaapelitehtaalle. 



Kurssin aluksi hikoillaan kahvakuulatreenin merkeissä ( lainakuulia saatavilla), ja saat mukaan myös kotiohjelman. Tunnilla varmistetaan tekniikat, jotta kotiohjelmaa on turvallista tehdä itsekseen myös kotona. 

Tunnin jälkeen siirrytään viihtyisään "studiokeittiöön", jossa valmistamme raakakakkua ja "yllätys" raakaherkkuja :) Samalla keskustelemme myös raakaruokailusta, superfoodeista ja terveellisistä elämäntavoista yleensä. Hyvinvointi ei ole suoritus, vaan päivittäisiä valintoja, joiden avulla jaksamme paremmin, josta saamme energiaa, koko kehomme voi paremmin ja mieli on iloinen :) 





Tule voimaan hyvin mukavassa seurassa. Ilmoittautumiset ja lisätietoja heiditainio@aol.com ( paikkoja vain rajoitetusti). Koko päivä vain 55e. 

2 kommenttia:

  1. Olisi niin kiva päästä näille sun kursseille, mutta valitettavasti hankalaa lähteä Helsinkiin. Voisit siispä tehdä maakuntakierroksen ja aloittaa vaikka täältä kaakkoiskulmalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Milla,

      Kerää vain porukka kasaan niin tulen :) Muutamalle paikkakunnalle on tullut jo kyselyjä eli eihän sitä tiedä vaikka leviäisi pidemmällekin :)

      Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle :)
      Heidi

      Poista