maanantai 17. maaliskuuta 2014

Erilainen Treeni






Viikonloppuna innostuin Seurasaaren kauniissa maisemissa testailemaan taas käsillä seisontaa. Vaikka talvi tekikin come backin, oli ulkona ihanan raikas ilma. Ulkoilkaa ihmeessä niin paljon kuin pystytte, vaikka työ- tai kauppamatkat, jos ei muuten ehdi. Nytkin aurinko paistaa niin ihanasti ja mieli on virkeä parille treenattavalle vedettyjen ulkoTRX- tunnin jälkeen. Aurinkoenergiaa!

Eilisen ulkoilun jälkeen kehittelin vielä lyhyen, mutta tehokkaan kahden liikkeen pikatreenin, joka varmasti tehoaa ainakin keski- ja ylävartaloon. Käsilläseisonnasta tuo toinen jalka hitaasti ja hallitusti noin 90asteen kulmaan. Leuanvedot voit tehdä myös avustettuna. Tee 3-6 kierrosta lyhyillä palautuksilla. Kannattaa testata, vaikka salilla, jos kotona ei ole leuanvetotankoa! #justdoit

                                    Oikein paljon auringonpaistetta päivääsi :) 




Over the weekend I was practising handstands, while walking at beautiful Seurasaari. The winter is back, but doesn't really matter cause the weather is nice and brisk. 

At home I did some body weight exercises; balancing handstand and pull-ups. Really effective core- upper body workout. Do 3-6 sets with small recovery between sets. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti