maanantai 10. maaliskuuta 2014

Aamujumppaa Beachillä ja Boostia Päivään


Hyvää huomenta! Ihana aamu, aurinko paistaa <3 Uusi viikko alkaa heti aamusta vauhdilla, mutta onneksi on levännyt olo rentouttavan viikonlopun jälkeen.

Ilmat lämpenevät ja on aika siirtyä ulkotreeneihin. Torstai-aamu kutsui auringonsäteillään meren rantaan treenaamaan. Ensin TRX:ää asiakkaan kanssa ja sitten jäin vielä fiilistelemään meren rantaan ja tein treeniä oman kehon painolla, ilman "apuvälineitä". Hyvän treenin saa aikaiseksi näinkin, ja mikä parasta, kevät auringossa :) 

Treenattavien kanssa olemmekin siirtyneet salilta ulos treenaamaan. Kahvakuulaa ja myös TRX- narut on helppo kiinnittää esimerkiksi puuhun, pyykkitelineeseen tai vaikkapa keinuun kiinni. Ulkokuulatunnit Munkkiniemessä alkavat taas huhtikuussa. Tarkempi aikataulu ja paikka tulossa pian. 

Videolla on muutama perus- ja ehkä muutama uusikin liike, jotka on helppo tehdä missä vain. Treeni on helppo yhdistää esim. juoksulenkin yhteyteen. Tee 3-5 kierrosta. 

1. Sumokyykky x 20
2. Askelkyykkyjoustot x 15/jalka
3. Askelkyykky taakse x 20 
4. Kyykky pienillä joustoilla x 20 
5. Punnerrus + Kylkirutistus (lankussa vuorotellen polvi kyynärpäähän) x 8-12
6. Lankkuhyppy x 20




C-vitamiini boostia päivään tuo mangosta ja lakoista tehty raikas smoothie, jossa mukana myös hieman Coco Vin banaanijauhetta. Tästä smoothista saatkin oikein kunnon C- vitamiini buustit, joka on varmasti nyt flunssakaudella monelle tarpeen. 

Tarvitset mangon, 200gr lakkoja, 1rkl banaanijauhetta, mitallisen proteiinijauhetta, kookosvettä ja jääpaloja. Voit lisätä vielä banaania tuomaan kermaisuutta ja extra C-vitamiinia camu camusta, joka onkin yksi ravinnerikkaimmista C- vitamiininlähteistä. 







The weather is getting warmer now, and it's time to quit the gym and do the workout outdoors. Great way to get fresh air and get fit :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti