perjantai 17. tammikuuta 2014

Hyötyliikuntaa, Koulutusta ja Ruokarytmejä


Hyötyliikuntaa! Hyppää työmatkalla julkisista muutamaa pysäkkiä aiemmin, ellet sitten satu olemaan niin onnekas, että työmatka taittuu lenkkeillen. Reipas aloitus päivälle, raitista ilmaa ja samalla voit nauttia kauniista maisemista :) Aina treenin ei tarvitse olla hikiniskassa pumppaamista, vaan kiireisinä päivinä voi hyödyntää pieniäkin taukoja kävelyyn tai vaikka pikku taukojumppaan. Eilen aamulla nimittäin itsekin hyppäsin ratikasta muutamaa stoppia aikaisemmin ja sain reippaan startin aamulle ennen päivän koulutusta. Puolikin tuntia tekee hyvää.


Eilinen päivä vierähtikin aamu kahdeksasta aina pitkälle iltapäivään koulutuksessa; "Lihaskalvojen merkitys kehonhallinnan opetuksessa". Todella mielenkiintoinen kurssi. Taas opin paljon uutta, joka tulee varmasti näkymään niin treenattavien kuin omissakin treeneissä (ja ehkä myös täällä bloginkin puolella :) 


Lounas venyi, sattuneista syistä aivan liian myöhäiseen- puoli viiteen! (kännykkä tippui jäiseen maahan ja näyttö meni sirpaleiksi :( lounastunti menikin sitten huollossa...) Onneksi oli sentään smoothie mukana, mutta voit vain kuvitella, että nälkä oli ihan älytön puoli viiden maissa. Tuntui ettei nälkä lähtenyt kunnolla bataattikeitolla ja kylmäsavulohileivällä, mutta ennen kuulatuntia ei oikein voi muutakaan syödä. Kaupassa teki kummasti mieli suklaata... Ja juuri tämän takia on erittäin tärkeää pitää kiinni niistä ruokarytmeistä! Jos aamu ja lounas sinnitellään tai skipataan kokonaan, ei ole ihme, jos viimeistään illalla annoskoot ovat valtavat ja kaiken päälle tekee vielä mieli makeaa. Ja vältä kauppareissuja nälkäisenä. Kynnys ostaa herkkuja on pienempi nälkäisenä. 

Kotiin tullessa hyppäsin vielä pari pysäkkiä aikaisemmin ratikasta ja kävelin muutaman kilometrin kotiin. Kummasti sai uutta energiaa pitkän päivän jälkeen ja mikä parasta, ruokakin oli valmiina odottamassa :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti