lauantai 2. marraskuuta 2013

Addicted? Me? Who?


                                     Everyone!! 

Eilen sain mahdollisuuden osallistua Soulcyclen spinning tunnille, jossa yhdistyvät kestävyys-ja lihaskuntotreeni. Pyörän päällä, polkemisen lisäksi, punnerrettiin, tehtiin vatsoja ja käsipainoilla varmaan miljoona toistoa olkapäille ja hauiksille- ja siis kokoajan pyörän päällä polkien. En ole varmaan koskaan tehnyt niin pienillä painoilla, mutta voin kertoa, että about kolmensadan toiston jälkeen tuntui! Puhumattakaan siitä energiasta ja endorfiinien määrästä! Wow! Ja vaikka salitreenistä tykkäänkin, niin mistään ei saa niin huikeaa fiilistä kuin tehokkaasta kestävyystreenistä, jossa hiki virtaa! 





Ainoa miinuspuoli, mitä tästä voisi keksiä, on superkallis hinta; 34$/45 min! Hintaan sisältyy vesipullo ja lainakengät, mutta silti... Siitä huolimatta, niin aamu kuuden kuin tämä seitsemänkin tunnit olivat aivan täynnä. Juttelin muutaman tuntilaisen kanssa, ja heillä kaikilla oli hinnasta huolimatta syynsä käydä tunneilla. Yksi halusi välttää vanhainkodin, toinen totesi, "että onhan kokaiinikin kallista" ja kolmas kulutti rahansa mieluummin hyvinvointiin kuin shoppailuun. Priorisointia! 

                                     Kannattaa katsoa tämä Youtube-pätkä, and see what's so great about it!  



                               Mikä on sinulle tärkeintä? Are you addicted?




I am talking about Soulcycle! A spin class combined with cardio and weight training. Can't remember last time I was swetting so much, and I mean something else than hot yoga. And not to forget about those endorfines! Awesome! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti