sunnuntai 4. elokuuta 2013

Helteinen Sportti Sunnuntai


No complains, kesä saa mun puolesta jatkua vaikka kuinka pitkään! Ihan mieletön päivä takana. Sisällä tuskin haluaa kukaan tälläisenä päivänä istua? Meille se tarkoitti varsinaista sporttipäivää... 



Aamulla aikaisin kahvakuulaa kotipihassa niin, että hikinorot valuivat taas sääriä pitkin... Vaikuttiko lämpö vai treeni? Ehkä molemmat! Keskiviikon tuntilaiset pääsevät testaamaan tätä ensi viikolla, eli katsotaan sitten ;) 



Pika smoothie ja matka jatkui Kalastajatorpalle lasten kanssa tennistä pelaamaan. Taas jouduin niukasti kärsimään pojalle tappion. Damn. Ei yhtään kilpailuhenkistä porukkaa... 




Illalla vielä pieni kävelylenkki Töölönlahdella pojan futistreenien ajan. Talvipuutarhalla kukki upeita ruusuja.






Sellainen päivä tänään :) 


4 kommenttia:

  1. Mä luulen, että kaunis sää oli eilen syynä meidän jumpan vähäiseen osallistujamäärään. Niimpä mekin siirryttiin yu-kentälle juoksemaan ja tehtiin nurtsilla vatsoja ja punnerruksia. Tulipa testattua uusittu kenttä, kyllä oli hyvä alusta juosta (vaikka maisemat 10 kierroksen jälkeen jo melko tylsiä ;)). Harmi vaan, että polvi ei edelleenkään tykkää siitä. Onneksi tänään pääsen suoraan töistä hierojan pöydälle :)

    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Se on kylla totta, etta sisaliikunta ei oikein veda kauniilla ilmalla, lahinna uimarannat ja terassit vetavat kummasti porukkaa!

    Voi harmi sun polven kanssa :( Milta uudet lenkkarit tuntuu?

    Kiitos samoin Sanna :)

    Heidi

    VastaaPoista
  3. Lenkkarit tuntuu todella hyviltä! Uskon että helpottaa, kun saa vähän lihasjumeja hoidettua pois :)

    VastaaPoista