maanantai 3. kesäkuuta 2013

@ Escollera ja muita lomaruokia

Lomalla on ihanaa irrottautua arjesta ja maistella paikallisia ruokia. Suosikki kalaravintolaksi Esteponassa nousi paikallistenkin suosima Escollera. Tuoretta kalaa ja ayriaisia suoraan kalastajilta. Lisukkeita ei tarvittu.




Ihanista ravintoloista huolimatta soimme suurimmaksi osaksi asunnolla. Aamut alkoivat aamulenkilla ja aivan ihanilla hedelmilla, varsinkin mango oli ihan super hyvaa. Lisaksi puuroa mansikoilla ja tuoretta leipaa avocadolla ja kurkulla.




Lounaaksi maistuivat ruokaisat salaatit. Nain kuumalla ilmalla ei edes tee mieli mitaan kovin raskasta. Paljon avocadoa, mangoa, tomaattia, pahkinoita... Lomallakin syon mieluummin tuoreita hedelmia ja ihania salaatteja :) Vuorireissun jalkeen tummasuklaa-Magnum maistui oikein hyvalta :)









2 kommenttia:

  1. Voi valtava miten herkullisia, ja upeita kuvia!! Täällä Suomen helteessäkin ihana katsella tuollaisia kuvia meren antimista ja herkullisista salaateista. Ihana kun laitoit tännekin nähtäväksi noita herkkuja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Haltiakummi :)

    Ruuat olivat aivan ihania :) Lomailun ei tarvitse turvottaa. Kannattaa maistella eri kulttuurille ominaisia ruokia. Espanjassa se oli tuoreet kalat ja ihanat hedelmat :) Nami nami

    VastaaPoista