keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sadepäivän piristäjä: Jungle Juice Bar!


Aamun Hot Vinyasa tunnin jälkeen teki mieli jotain jotain hyvää ja raikasta... Ennen aamun tunteja syön vain jotain pientä ja nopeasti sulavaa, joskus juon vain sitruunavettä. Ei siis ihme, etta tunnin jalkeen vatsassa kurni... Esplanad Galleria osuikin juuri sopivasti mun matkalle ja päätin vihdosta viimein testata Jungle Juice Bar:n smoothia. 

Vaihtoehtoja oli melkein jo liiankin paljon, kaikki kuulostivat niin herkullisilta... Valinnan vaikeutta! Lopulta päädyin Big Deal-Ultimate smoothieen;  avocado, mango, lime, ananas, paaryna, tammenlehtisalaatti, pinaatti, hamppuproteiini, maca, spirulina, omenamehu ja jaita. Olisin ottanut smoothien ilman omenamehua, koska luulin, että se on kaupan valmismehua (niin kuin yleensa smoothie-baareissa). Onneksi ammattitaitoinen Jonne valisti mua, ja kertoi, että kaikki tuotteet ovat täysin puhtaita ja luonnonmukaisia. Kaikki smoothiet ja mehut siis valmistetaan paikan paalla, eli omenamehu puristetaan myös itse! Ihan huippua! Miten mä en ole ennen käynyt täällä... Nyt tiedätte mistä mut löytää ;)



Cheers! Ginger/Lime shot... keeps the flu away :)
Thanks Jonne!



After hot Vinyasa class, I was fancying something fresh, but not too sweet... I usually don't eat before a yoga class, or just something light and easy to digest. So no wonder, that I was hungry by 10.30! On my way I stopped by at Esplanad Gallery @ the Jungle Juice Bar. I've heard about it, but never been there yet. 

The menu was so long... so many good choises! Hard decisions... I finally choosed Big-Deal Ultimate; avocado, mango, lime, pineapple, pear, oak leaf lettuce, spinach, hemp protein, macs, spirulina, apple juice and some ice. I would have choosen it without apple juice (cause I though that its the commercial one), but luckily the professional Jonne told me, that its all natural products and all the juices are pressed freshly over there! How great is that! This was my first time here, but def not the last... Now you know where to find me ;) 







9 kommenttia:

  1. Olen kuullut tasta baarista. Mahtavaa! Eli tarkoittaako tama tosiaankin sita, etta kaikki hedelmat heilla on orgaanisia? Tai siis ainakin ne, jotka kaytetaan kuorineen?
    s

    VastaaPoista
  2. Moikka Sari!

    Nettisivujen mukaan kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisesti kasvatettuja... mutta ilmi ei kuitenkaan kay ovatko ne luomuja! Hyva kysymys... taytyy ottaa selvaa! :)

    VastaaPoista
  3. Silti ei voi kuin päivitellä Suomen hintoja...6€ lasillisesta hedelmämehua!!!
    Johanna

    VastaaPoista
  4. Moikka Johanna!

    Kaikki on suhteellista - mieluummin tama kuin cosmo baarissa ;)

    VastaaPoista
  5. Juu, hinta vois viitata orgaaniseen. Makin kylla mielellaan maksan kovan hinnan, jos tiedan, etta on kunnon tuotteet. Taalla 'ulkomailla' saa isoja mukeja tuorepuristettua mehua hintaan n. 4 euroa, mutta ne eivat sitten olekaan orgaanisista hedelmista. Eli ma otan aina kuorittavia hedelmia mehuun. Heidin suosituksesta nykyaan melkein paivittain mehussa myos punajuurta, nam!

    VastaaPoista
  6. Sanaa "orgaaninen" käytetään usein ns. viherpesutuotteiden yhteydessä, kun kuluttajan halutaan uskovan tuotteen olevan luomua. Luomu ja orgaaninen eivät ole todellakaan samaa tarkoittavia asioita. Orgaanista ovat kaikki eloperäiset asiat, luomu puolestaan tarkoittaa luonnonmukaisesti viljeltyjä tuotteita.

    Kommenttina vielä Heidin antamaan vastaukseen, että tuotteessa kate on aika huolellisesti kohdallaan yrittäjälle päin, jos tuotteesta on suurin osa vettä ja n. 2,5 dl mukista veloitetaan 6€.
    Johanna

    VastaaPoista
  7. Moikka Johanna,

    Kiitos selvennyksesta. Ulkomailla asuessa organic helposti kaannetaan suomeksi orgaaninen, vaikka tarkoittaisikin luomua :)

    6 euroa on todellakin kova hinta, mutta itse olen sen valmis silloin talloin maksamaan, jos mehu/smoothie pitaa nalkaa pari tuntia. Itse yritan smoothie-baareissa valita mehuja/smootheja, joita ei kotona tule tehtya. Tahan valitsemaani smoothien ei tullut ollenkaan vetta, jaita tosin. Seurasin vieresta, kun smoothia valmistettiin, ja siihen meni aika lailla tavaraa, ja piti hyvin nalan- se pienikin koko! Eikohan ne hinnat ala pikku hiljaa laskea kun kysynta kasvaa. Tai toivotaan ainakin niin :)

    Heidi

    VastaaPoista
  8. Suomessa elää vielä ajatus siitä, että pitää saada paljon ja halvalla. Ruoka ei ainakaan mun mielestä ole todellakaan se paikka, jossa pitää niitä säästöjä tehdä. Mieluummin vähemmän ja mahdollisimman hyvää laatua, kroppa varmasti kiittää.

    Jungle Juice Bar on kyllä loistava, vaikka saisivat mun puolesta tehdä vielä enemmän ei-hedelmäpitoisia juomia. Varsinkin nyt kun ruohojuuren smoothiemesta lopetti... Välillä kaipaisi jonkun pinaatti, avocado, punajuuri, kurkku, spirulina, pähkinä jne sekotuksen johon ei edes sitä hedelmäsokeria oikeestaan tulisi.

    VastaaPoista
  9. Moikka Aino,

    Juuri nain, olen sun kanssa taysin samaa mielta. Laatu on tarkeampaa kuin maara!

    Itse tykkaan myos enemman ei-niin hedelmaisia juomia. Sun esimerkkijuoma kuulostais hyvalta :) Kiva kun kavit kommentoimassa :)

    Heidi

    VastaaPoista