torstai 2. toukokuuta 2013

Paluu arkeen...

Juhlat on juhlittu, ja nyt on paluu arkeen! Juhlapaivina voi vahan relata ruokavalion kanssa, kunhan sitten taas palaa arkeen, eika anna herkkuputken jaada paalle. 

Ihania ruokia nautittiin tiistai- iltana ystavaperheen luona, ja keskiviikkona vappu-lounaalla ravintolassa! Ihan terveellista "kunnon" ruokaa, mutta annoskoot olivat isompia, ja ovathan ravintolaruuat aina huomattavasti "tuhdimpia", mutta olipa hyvaa... Onpahan ainakin kunnon tankkaus suoritettu HCR:aa varten ;) Nyt on paluu "normi" kotitekoisiin ruokiin, ja nestetta (vetta ja kookosvetta) taytyy juoda paljon. 





Tanaan kavin pitkasta aikaa Ruohonjuuressa, ja mukaan lahti kunnon satsi Kookosvetta, banaania ja muutama energia/proteiinipatukka, jotka otan lauantaina mukaan. Harvoin tulee enaa ostettua "valmiita" patukoita, mutta nama kulkevat napparasti kassissa. Naita Bounce-patukoita en ole ennen testannutkaan, onko teilla kokemuksia?

Aamupaiva vierahti asiakkaiden kanssa, mutta loppu paiva onkin mennyt "kehoa huoltaessa" ja hieronnassa. Pienet paivaunet tekevat valilla niin teraa, ja olo on taas pirtea. Ja kyllapa oli selka ja hartiat jumissa! Huh huh, pitaa alkaa taas kaymaan saannollisemmin hieronnassa parin kolmen viikon valein. Hieronta rentouttaa lihaksia ja avaa paikkoja, ja verikin alkaa kiertamaan ihan erilailla. Tykkaan, etta hieronta tuntuu oikein kunnolla lihaksessa... rasvan levittelysta en tykkaa ollenkaan...

Huomenna onkin sitten jo perjantai, ja tiedossa numeron hakua Kisahallilta! Jee, lauantai lahestyy! Huomenna tulee postausta juoksuvarusteista, ja siita mita ottaa mukaan kisa/tapahtumapaikalle :)


2 kommenttia:

  1. Sun pitää sitten ehdottomasti laittaa lähtöaamuna vielä kuva lookista ja kisanumerosta, jotta tiedän ketä kannustaa reitin varrella :)

    VastaaPoista