tiistai 28. toukokuuta 2013

Paivan Treeni & Lounasta



Paivan treeni tanaan: 10 x noin minuutin ylamakivetoja kevyilla palautuksilla. Koko treeniin meni aikaa alku-ja loppulammittelyineen tunti.

Alkuun tuntui, ettei juoksu kulje ollenkaan, mutta muutaman vedon jalkeen keho alkoi herailla. Joka vedon lopussa jaloissa tuntui ettei jaksa enaa metriakaan, mutta hyvin palauduin alamaissa ja jaksoin vetaa kaikki kymmenen vetoa. 

Makitreenit kehittavat hyvin nopeutta, kestavyytta ja voimaa, mutta kannattaa kiinnittaa huomiota myos juoksutekniikkaan. Ensimmaiseen vetoon ei kannata lahtea taydella teholla, vaan niin, etta treenin jaksaa vetaa nousujohteisesti loppuun asti. 

Aloittelijan kannattaa aloittaa makitreenit maltillisesti esimerkiksi 4:sta vedosta, ja pikku hiljaa lisata vetojen maaraa kunnon kehittyessa. Hyva vetojen lisaystahti voisi olla 1 lisays/viikko. Makitreenit ovat rankkoja treeneja, ja siksi niita ei ole hyva tehda liian usein, kerta viikossa tai kahdessa riittaa.


Viimeisen vedon jalkeen olo oli kuin kaikkensa antaneella. Huh. Kovan treenin jalkeen fiilis on kuitenkin ihan huikea. Suosittelen! Nama Asicsen GEL-DS RACERIT on nyt sisaanajettu ja hyvin toimii. Lesti on ehka viela parempi kuin edellisissa Nikeissa. Nailla siis juoksen intervallit/makitreenit ja "kisat". Tosi kevyt kenka, mutta silti sopivan tukevat.




Maen paalta oli hienot nakoalat

























Aurinkoisina paivina tulee enimmakseen syotya ruokaisia salaatteja. Tanaan lautasella oli salaattia, kurkkua, tomaattia, kanaa, hieman fetaa ja kevyesti grillattua kesakurpitsaa.




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti