torstai 14. helmikuuta 2013

Ystavanpaivan Aamulenkki!

Ihan alkuun haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa Ystavanpaivaa! Pitakaa huolta rakkaimmistanne! 

Mun ystavanpaiva alkoi aamulenkilla... viimeista kertaa naissa ihanissa maisemissa, ainakin talta eraa! Ilma oli yllattavan lammin, ja viimeisetkin lumet ovat jo melkein sulaneet! Parempi nain, silla tiet ovat olleet todella jaisia!

Aamulenkin hyodyista ja haitoista ollaan montaa mielta, mutta jos harrastat juoksua vain omaksi iloksi ja hyvinvoinnin kannalta, niin aamulenkki on hyva vaihtoehto! Itse olen niin aamuvirkku, etta aamupala ei viela kuuden aikaan edes maistuisi. Aamulenkki piristaa ja antaa energiaa paivaan! (vertauksena: salitreenia en pystyisi tekemaan tyhjalla vatsalla! ) Ja hyvin maistuu aamupala pikku lenkin jalkeen! (En kuitenkaan juokse aina ennen aamupalaa, vaan ehka 1-2 krt viikossa... kesalla ehka useammin)

Miten sina aloitat paivasi? Oletko aamunvirkku?



Pretty in Pink :) For Valentine's Day!

First, I want to wish you all Happy Valentine's Day! Take care of your loved ones, and don't take love as granted! Lots of hugs! :)

My day started with a morning run... last time in these views (I am coming back, no worries!). The weather was pretty warm, and all the snow melting... it's better though, its been so icy!

There's many opinions about running in an empty stomach, but I think, if you are running just for fun it doesn't really matter as long as you are enjoying it! I am such an early bird, that I love running in the morning. It gives me so much energy for the day, and I am feeling great afterwards. (to compare: I can't go to the gym without breakfast! Just no energy to lift weights!). I do my morning runs maybe 1-2 times/week.

4 kommenttia:

  1. Hyvää Ystävänpäivää! Kirjoitat oikein kivaa ja energisoivaa blogia, kiitos!
    Minun uuden vuoden lupaukseni oli tänä vuonna poikkeuksellinen. Opettaa itseni aamuvirkuksi, mutta huonolla menestyksellä toistaiseksi, olen nimittäin pahaakin pahempi illan virkku. Mutta pala kerrallaan yritän opettaa itseäni nukkumaan ajoissa, mutta vaikeaa se on... Miten siis malttaa mennä ajoissa nukkumaan että jaksaa herätä varhain? siinä pulma! Oikein mukavaa viikonjatkoa ja Tervetuloa Suomeen. -Riina

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! :)

    Kylla sita pikku hiljaa oppii, kun vain malttaa laittaa aikaisemmin nukkumaan. Ma olenkin sitten todellinen illantorkku ja harvoin pysyn hereilla, jos vaikka katson telkkaria...

    Kiitos oikein paljon! Ihanaa olla taalla! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka Heidi,

    Itse tykkaan urheilla aamuisin/aamupaivisin tyhjalla vatsalla...Olen pakonsanelemana aamuvirkku, lapset pitaa lahettaa kouluun klo 6:55 joka aamu ;-)

    Mukavaa Suomeen asettautumista. Toivon, etta ei iske kauhea NYC-ikava...ja paaseehan siella aina kaymaan...

    Tsemppia,
    Sari

    VastaaPoista
  4. Moi Sari!

    Kiva, etta saa treenattua heti aamulla! Illalla kynnys lahtea lenkille on hankalampaa, jos on herannyt jo ennen kukonlaulua!

    Kiitos paljon! Tosi hyvat fiilikset, niin kauan oltiin jo maailmalla! Nyciin ehdottomasti kaymaan, viimeistaan marraskuussa! :)

    VastaaPoista