tiistai 26. helmikuuta 2013

Halloumi/ Kesakurpitsapastaa

Eilen illalla teki mieli jotain pikku suolaista iltaruuaksi, mutta kiireisen paivan paatteeksi sen piti olla jotain, jonka valmistukseen ei mene kauaa! Jotain kevytta, mutta kuitenkin tarpeeksi tayttavaa... hmmm... Jaakaapista loytyi iso kesakurpitsa, porkkanoita, kirsikkatomaatteja ja halloumi-juustoa! Naista syntyi idea "pastan tekoon"!

Halloumi/Zucchini Pasta
                Serve 1

1 Carrot
Some peeled Zucchini
5 Cherry Tomatoes
1/4 Avocado
3 Slices of Halloumi cheese
Black Pepper
Olive Oil (optional)

Wash and peel the carrot and some zucchini. Put it on the plate with tomatoes and avocado.
Grill the halloumi cheese on the pan and serve it over the "pasta". Enjoy!

So yummy and SUPER easy to make! Takes maybe 5 mins!







Yritan aina pitaa jaakaapissa kasviksia; kesakurpitsaa, tomaattia, kurkkua, selleria, porkkanaa ja erilaisia salaatteja. Ja poydalla hedelmia; ainakin banaania (smootheja varten), omenaa ja appelsiineja. Niin ja avocadoa (luokitellaan hedelmaksi!) Pakkasessa marjoja; puolukoita, mustikoita ja tyrnia. Naista syntyy aina jotain kivaa, ja viela suht nopeasti! Smootheja ja salaateista saa ruokaisia lisaamalla joukkoon pahkinoita tai juustoja (halloumi, feta, vuohenjuusto, buffalo mozzarella ja raejuusto ovat mun suosikkeja!).





I always try to have some veggies in the fridge; zucchini, tomatoes, cucumber, celery, carrots and different kinds of salads... Fruits on the table; banana (great for smoothies!), apples and oranges. And yeah! Avocados! Some berries in the freezer; blueberries and lingonberries. So easy and fast to make something good... smoothies and salads! Just add some nuts or cheese ( I love goat cheese, feta, buffalo mozzarella or cottage cheese :)






6 kommenttia:

  1. Nam! Kuullostaa herkulliselta. Halloumi on myos mun herkkua! Ja samat juustot taallakin kierrossa salaateissa...
    Mukavaa viikonjatkoa!
    Sari
    PS. Kiitos eilisesta informatiivisesta ja mukavasta juttusessiosta ;-)

    VastaaPoista
  2. Oli kylla tosi herkkua ja niin nopea tehda! Lihasta luopuisin helpostikin, mutta juustojen takia musta ei koskaan tulisi taysin vegaania! Varsinkin taa halloumi tuo sellaista ihanaa suolaisuutta!

    Ja Kiitos samoin! Molempiin :)
    Pian "nahdaan" taas :)

    VastaaPoista
  3. Jos laitoit ruokaan vaan 1/4 avocadon.. niin miten säilytät jo puolitettua avocadoa? Oon useesti miettiny, että miten se säilyis tummumatta ja hyvänä :)

    VastaaPoista
  4. Nyt laitoin vain 1/4, koska tein salaatin vain itselleni! Lopun kaaraisen alumiinifolioon ja sailytys jaakaapissa! Ihan hyvin sailyy, ja syon avocadoa paivittain eli ei ehdi pahemmin tummumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis hyvä tietää toi folio, jos vaikka aamulla vetäsee puolet ja säästää puolet illaks :) kiitti vinkistä!!

      ja anteeks näistä miljoonasta kommentista mitä just laitoin, hah :D

      Poista
  5. Ei mitaan, painvastoin! Tosi ihanaa kun jaksat kayda kommentoimassa! :) Huomenna teen muuten postausta siita sun ideasta, Paiva Kasvissyojana! :) Otan tosi mielellani postausvinkkeja vastaan!

    VastaaPoista