perjantai 25. tammikuuta 2013

Aurinkoinen Torstai!

Eilen aamulla aurinko paistoi niin ihanasti, etta kuntosalin sijaan paatin lahtea retkiluistelemaan Torpan rantaan!



Luistelu sujui oikein hyvin, ja vauhtikin oli yllattavan reipas, kunnes.... jaa "petti" vasemman jalan alta ja lensin suoraan mahalleni! Hetken siina jaalla maatessa mietin, etta kuinkakohan pahasti oikea polvi oikein meni, ja vasenta reittakin jomotti aika pahasti... Hetken makoilun jalkeen ja alku tarahdyksen jalkeen pystyin kuitenkin jatkamaan luistelua, mutta nautinto oli kylla kaukana... energiat meni jaan tarkkailuun! Jaalla oli pehmeita kohtia monessakin kohtaa, enka ollut ainut joka siella lenteli! Toisen kaatumisen jalkeen luovutin... Luistelua tuli kuitenkin 50' ja 8Km. Varokaa siis pehmeaa jaata!!



Iltapaivalla polveen tuli kunnon mustelma, ja vasenta reitta jomotti, mutta saikahdyksella onneksi selvittiin! Illalla jalka nousi jo ihan normaalisti "juoksutreffeilla" Tanjan kanssa!

Kivaa ja turvallista viikonloppua!  :)

2 kommenttia:

  1. Muuten kuulostaa ihanalta, mutta onpas ollut ikävä tilanne, onneksi todellakaan ei pahemmin käynyt ja tosiaan vain mustelmilla selvisit! Huii!
    Kivaa viikonloppua sinnekin! :)

    VastaaPoista
  2. Joo... ehdin siina jaalla jo miettimaan, etta kun muuten oon pysyny ehjana, niin tassa sita nyt sitten maataan... Onneks kaikki ok! Tanaan hiihtaan! :)

    VastaaPoista