keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Salilla tehtya ja nahtya...

Eilen kavin treenailemassa tassa meidan taloyhion kuntosalilla. Mun salikortti loppu viime viikolla, ja nyt on siis tyydyttava tahan. Ihan tosi hyva taa on, uudet laitteet ja kaikki, mut vahan on ahdasta jos porukkaa on enemman kuin 6... ja joogaa ja spinningia tulee ikava.

Satuin salille samaan aikaan kahden PT:n ja niitten asiakkaitten kanssa... Oli todella mielenkiintoista seurata sivusta, kun toinen PT ja asiakas (miehia) puhuivat vuorotellen kannykkaan, ja asiakkaan treenatessa PT tekstaili... Toinen PT ja asiakas (naisia) kavivat lapi KAIKKI joulun herkut, suvun ongelmat, tv ohjelmat, Kardashianit... ja siina sivussa vahan kyykattiin, tuskin tuli hiki! Ei siina mitaan, jai mulle hyvin tilaa treenata! Mut oikeesti, miks palkata PT, jos oikeesti on vain vailla juttukaveria?

Mun treenit suju hyvin, eika viikonlopun juoksukaan enaa tuntunut jaloissa. 10min crossarilla alkulammittelya ja sit kavin lapi koko kropan... Kyykkyja smithissa, maastavetoa, penkkipunnerrusta, selkaa taljassa, hauiskaantoa, ojentajia, hooveria.... Nyt tuntuu, etta jotain on tehty, kun on taas melkein viikko viime salitreenista.


Lounaana maistui munakas sienilla, kesakurpitsalla, kevatsipulilla ja
fetalla. Tomaatit meni siina sivussa :) Ei ehka niin kaunista, mutta

hyvaa oli!
Yesterday I exercised in the buildings gym, where I live. My gym membership ended last week, so no more yoga or spinning... This gym is really good too, new equipment and everything, but it's just so small! 

I did a whole body workout, and my legs felt great! 10mins cross trainer, squats, chest press, lats, biceps, triceps, plank... Now I can feel that I really did something, especially, cause I haven't been in the gym since last week...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti