maanantai 3. joulukuuta 2012

Paiva Paketissa!

Olipa pitka paiva! Aamu alkoi heratyksella 5.45... kylla niin olis viela uni maittanu. Aina silloin kun saisin nukkua, heraan ennen kukonlaulua; mutta yllattaen silloin kun pitaa herata aikaisin, vasyttaa niin kovasti... Pakko kuitenkin herata ajoissa, etta ehtii syomaan aamupalaa hyvissa ajoin ennen juoksua, 2-3 tuntia on mulla minimi aika, muuten holskyy ja painaa ikavasti vatsassa!




Ei niin kaunista aamupalaa, mutta
niin hyvaa ... ja sulaa nopeasti!
Banaania, gojeja, raaka granolaa ja omatekemaa
cashew-banaanimaitoa

 Kamat kasaan ja seiskan aikaan nokka kohti Central Parkia! Jaa hyvin aikaa vieda kamat "sailytykseen" ja alkulammittelyyn. Ilma oli yllattavan sumuinen ja kostea... melkein oli jo liikaa vaatetta paalla!


Sumuinen Central Park


Paljon oli taas juoksijoita!
Yhteensa 4,322

"America runs on Dunkin... " ???
"Tavarasailytys"

Tanaan kerattiin rahaa taas hyvaan tarkoitukseen!

Juoksu kulki alussa vahan tahmeasti, ja aloitinkin aika varovaisesti, mutta 3mailin kohdalla, onneksi, juoksu lahti vahan paremmin rullaamaan. Loppuaika oli 4 sekuntia huonompi kuin viimeksi, 36.56 kellotettiin tanaan. ( matka oli siis 8km=5mailia)

Juoksun jalkeen ei jaanyt aikaa loppuverkalle, vaan lahdin kauhealla kiireella etsimaan taxia seuraavaan paikkaan. Tasan kymmenelta olin Bronxissa, Van Cortlandt puistossa. Mun homma oli selvitella kasseja tavarasailytyksessa ja lopussa maaliviivalla ohjaamassa juoksijoita. Oli kiva olla valilla kannustajan roolissa! Aika meni tosi akkia ja sainpahan paikan ensi vuoden maratonille! Jee!!
Nopea tankkaus taxissa... kookosvetta ja teriyaki 
 manteleita.

Ei ihan niin kova kysynta talla juoksulla...
mutta vois harkita maastojuoksua
taas pitkasta aikaa!
Matkalla kotiin... George Washington Bridge 


Kiva viikko takana, nyt vaan taa ilta relaillaan kotona leffaa katsellessa! Ensi viikko on lepoviikko juoksusta! Paljon joogaa, ehka spinning tai kickboxing.... Ja hieronta! :)

2 kommenttia: