maanantai 31. joulukuuta 2012

Marjapommi!

Ja smoothia sen kun pukkaa! Useimmiten mulla tulee juotua naita aamuisin, treenin jalkeen tai iltapaivisin valipalana. Useimmiten menee smoothie/paiva, eli aikamoinen arsenaali on erilaisia versioita kertynyt! Harvoin tulee tehtya ihan taysin samanlaista smoothieta, vaan yleensa improvisoin kaapista loytyvilla aineksilla! 

Tanaan salin jalkeen oli jo kova nalka, aamupalasta oli kulunut jo yli 6 tuntia! Niinpa tein marjaisan smoothien pakkasesta loytyvista mustikoista! Nam! Mustikka ja puolukka ovat mun suosikki marjat! Tama smoothie sopii hyvin, jos ajattelit keventaa tammikuussa!

Salilla tein Super treenin, ja vielakin kadet tarisee... Aikaa oli vain rajoitetusti, niinpa tein 3-4 liikkeen sarjoja ilman taukoja. Esimerkiksi ensimmainen sarja meni suunnilleen nain: penkkipunnerrus vinopenkissa, kyykyt smithissa, ojentajat kahvakuulalla ja hoover 2min.

Joku kumma vasymysaalto on iskenyt mun paalle, ja tuntuu, etta voisin nukkua koko ajan! Illalla nukahdan samantien kun sohvalle istahdan ja aamullakin nukun paljon pitempaan kuin normaalisti... Tanaan salitreenin jalkeen olisin voinut nukahtaa siihen matolle, kun tein loppuvenyttelyja... En kai vaan oo tulossa kipeeks?? Nyt ei millaan ehtis...


Very Berry Smoothie

Blueberries
Gojis
Vanilla Protein
MSM + Camu
Fresh Aloe Vera gel
1/2 Medjool Date
Water/ Almond Milk

Here we go again with more Smoothies! Usually I have mine in the morning, after exercising, or as a snack in the afternoon. At least 1 Smoothie/day! I rarely do exactly the same Smoothie twice, I improvise and use the ingredients what we happen to have at home.

Today, after gym, I was already so hungry! It was more than 6 hours from my breakfast! I needed something quick, so I made this smoothie with some Blueberries from the freezer. Yummy! I love blueberries and lingonberries. This smoothie is good, if you were planning to go lighter in January!


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sinne ei ole tulossa Euroopassa jylläävä Noro-virus.. Ainiin, onhan se jo jossain karibian laivalla... Toivotaan parasta. T. Maija

    VastaaPoista
  2. Joo, kunhan ei vaan mitaan Noro-viruksia... pls! Jotenkin tosi vasynyt olo :(

    VastaaPoista