keskiviikko 14. marraskuuta 2012

LOOKING FOR SOMETHING NEW?



Juoksun ja salitreenin lisaksi kayn myos saannollisen epasaannollisesti potkunyrkkeilyssa. Yritan kayda kerran tai kaksi viikossa, mutta viime aikoina on kaynnit vahan jaanyt vahemmalle... Eilen oli hyva paiva tehda come back, kun ulkonakin satoi kaatamalla vetta! 

Potkunyrkkeily on tosi rankkaa! Lihakset, joiden olemassa olosta ei edes tieda, ovat hellana seuraavana paivana, varsinkin hartioissa ja lavoissa tuntuu oikein kunnolla... Eilen meita oli vain kolme tunnilla, eli tupla raskas treeni! Tunnin jalkeen olo olikin kuin uitetulla koiralla, mutta sehan kai on tarkoituskin! Nyt vaan super smoothia tekemaan ja torstaina otetaan uusiksi!

 Kiva vaihdella lajeja, etta kroppa saa erilaista arsyketta. Muutenkin hyva tulla ulos mukavuusalueelta ja testata jotain uutta! Jos siis olet etsimassa uutta lajia niin ei muuta kun kehaan! 




                                       NO NEED TO SAY HOW I FELT AFTERWARDS!

 On top of running and gym, I go to the Kickboxing classes too... Haven't been there for a while, but because yesterday it was rainy all day, it was perfect day to make a come back!

Kickboxing is a really hard exercise, makes you work muscles that you didn't even know that existed! Especially you can feel it in your shoulders and between shoulder plates! Good to get out of the comfort zone! So if you are looking for a new hobby, this is the one!

We were only three in the class so it was super hard! Having my super smoothie now so I will be back on thursday!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti